24 de maig del 2011

Acta de l'assamblea 23/5/2011

En l’Assemblea d’avui s’han tractat diferents temes:
* La valoració de la RUA ha estat molt positiva, s’ha valorat positivament l’aparició espontània de diables quan érem a la plaça de la vila. S’han repartit molts manifestos i programa d’activitats entre la gent del poble.

* Ha sorgit la proposta de, a part de les activitats de tarda, reunir-nos sempre després, per anar debatent sobre diferents temes que ens preocupen. Es proposa que el tema de demà, sigui la PARTICIPACIÓ i s’anima a la gent a que s’informi i pensi propostes. Per l’activitat de demà caldrà que portem fulls, colors, guixos, etc.

* Es proposa que divendres, a part de l’Assemblea i Cassolada, es prepari un sopar popular. La comissió d’infraestructura pensarà el menú, i les coses que faran falta i penjarà una llista on la gent es podrà apuntar dient què portarà.  Serà obert a tothom que s’hi vulgui afegir.

* Es decorarà la plaça per racons ( o fanals ) amb els diferents temes que ens preocupen, com l’atur, l’especulació, la manca de participació, la banca ètica, el consum responsable, etc. LA gent hauria de mirar de recopilar cartrons, plafons, etc...

* Per publicitar l’Assemblea de divendres i el fet que estem ubicats durant tota la setmana a la Plaça Anselm Clavé, s’ha decidit fer uns petits flyers per repartir dijous al matí i a la tarda a l’estació. La redacció del flyer s’ha fet a la mateixa assemblea. S’enviarà a tothom per a que la gent en faci les còpies que pugui.

* A l’Assemblea de divendres intentarem consensuar quin són els principals temes que ens preocupen per a mirar de muntar unes jornades on gent experta en el tema ens pugui venir a fer xerrades.

* Avui continuarà havent-hi gent acampada a la plaça durant la nit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada