26 de maig del 2011

Acta Assamblea 25/5/2011

ACTA DE L’ASSEMBLEA 25.05.2011

 S’inicia el segon debat, on discutim sobre HABITATGE, i aquest deriva en un debat sobre qui té la responsabilitat de la crisi actual i també sobre BANCA ÈTICA. Es proposa continuar discutint sobre aquests temes en els següents debats. La comissió continguts elaborarà un document on es recullin totes les opinions i propostes que han sorgit.

S’obre també un debat sobre com s’estan elaborant els continguts, sobre si de moment ja està bé expressar les nostres opinions o si seria millor començar a fonamentar-les, a buscar experts que ens puguin assessorar, fer un pas endavant i extreure idees i propostes concretes. Necessitem experts, fer un pas endavant. Hi ha gent que opina que estem aquí per produir reivindicacions, per donar la nostra opinió, i que és normal que no tinguem fonaments per tot. D’altres creuen que necessitem que els experts ens donin eines de reflexió: hem d’ agafar aquestes primeres opinions i anar elaborant-les a poc a poc amb coneixement de causa si volem que ens prenguin seriosament.
Sembla que ens posem d’acord en que pode manar treballant en dues línies: 1) informar-nos a nivel personal sobre dubtes que ens vagin sorgint a partir dels debats i 2) buscar experts perquè ens assessorin sobre els temes que considerem importants i amb els quals volguem començar a treballar-ne els continguts.

S’explica com està el tema de contacte amb altres acampades i assamblees: Sabadell ha mostrat interès per mantenir-se en contacte amb nosaltres. Terrassa sembla que de moment, tal com està la situació, no veu gaire viable una “Plataforma Vallès”; tot i així demà hi ha un grup de persones que hi anirà a parlar, i també es posarà en contacte amb Sant Cugat.

 Es llegeixen els mínims que han arribat des de SOL.

 Finalment es proposa que dijous 26 es continui amb el cicle de debats xerrant sobre consum, però es creu més oportú fer una ASSEMBLEA ORGANITZATIVA per anar preparant l’assemblea general de divendres i les activitats de la semana que ve.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada