26 de maig del 2011

Acta Assamblea 24/5/2011

ACTA DE L’ASSEMBLEA 24.05.2011
 S’inicia el primer debat, on discutim sobre PARTICIPACIÓ: la comissió continguts elaborarà un document on es recullin totes les opinions i propostes que han sorgit en el debat.
 Després del debat sobre participación sorgeix un nou debat sobre com podem continuar, què podem fer perquè això no es perdi: constituir-se legalment, funcionar com un grup que no està constituit legalment? Es proposa que divendres, en l’assemblea general, es discuteixi aquest tema i es voti.
 També surt la idea que ens hem de relacionar amb la resta d’assemblees. Després de discutir sobre el tema s’arriba a la conclusió que el millor és fer-ho primer a nivell comarcal, és a dir, del Vallès, i després ja anirem a un àmbit més global. L’important és començar des de la base i anar constituint una bona xarxa.
Surten diversos voluntaris per anar a Sabadell i Terrassa. És important moure’ns en aquest sentit, i que surtin més voluntaris que s’informin quan són les assemblees a la resta de viles del Vallès i que s’hi posin en contacte.
Farem la proposta a les altres assemblees de crear una Assemblea comarcal.
Sembla que tots estem d’acord que, tot i que hem d’anar “globalitzant” les assemblees, és molt important no deixar perdre el que tenim aquí: la base és a nivell local.
 La Federació d’Associacions de VeÏns de Sant Quirze han vingut a l’assemblea i han ofert la seva col·laboració. Ens mantindrem en contacte.
 També s’ha llençat la proposta de fer un dia “global”, amb alguna acció conjunta de totes les assemblees i acampades de l’Estat.
 Pel que fa a aspectes més pràctics, la nit del 24 arriben els “fulletons” informatius. Es decideix que entre el dimecres 25 i dijous 26 es repartiran a l’estació en hores punta; qui vulgui pot anar-ne a buscar a la plaça.
D’altra banda, s’ha recordat que els panells informatius ja estan preparats i que s’han de començar a omplir. Tothom que tingui informació o propostes sobre els diferents temes que s’hi exposen (participació, habitatge, consum i banca ètica) pot portar-la.
 Finalment es decideix que dimecres 25 es debatrà sobre HABITATGE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada